Yritys

Lux Cab Oy on tuore ja ponteva kuljetuspalveluita tarjoava yritys Tampereen kupeessa. Huippu kuljettajamme pystyvät palvelemaan asiakkaita hyvän suomenkielen lisäksi useammalla muulla kielellä, joita ovat englanti, viro, venäjä, ruotsi ja saksa. Monipuolisen tilausajo- ja kuriiripalveluiden lisäksi vuodenajasta ja palvelusopimuksesta riippuen ajatamme myös erilaisia palvelu- ja ostosopimusliikennettä Keski- ja Etelä-Suomessa.
Yrityksemme kehittyy jatkuvasti, joten mahdolliset palautteet ja kehitysehdotukset otamme mielellämme vastaan joko sähköpostilla tai sivuillamme olevalla palaute-lomakkeella, kiitos! Ota rohkeasti yhteyttä, palvelemme mielellämme!

Laatulupaus

Tarjottava palvelut

Lux Cab Oy tarjoaa ammattitaitoista, laadukasta ja asiakaslähtöistä henkilöliikenteen liikennepalveluja. Palveluihimme kuuluvat tilausajon lisäksi myös eri kuntien osto-ja palveluliikenne niiden asettamien ehtojen mukaisesti.

Palveluista, muutoksista, peruuttamisesta ilmoittaminen

Palveluistamme ja niiden mahdollisista muutoksista ja peruutuksista ilmoitamme internet sivuilamme ja suoraan tilaajalle sähköpostitse tai puhelimitse viipymättä. Tarvittaessa myös kuljettajat informoivat mahdollisista kiireettömistä muutoksista.

Liput ja niiden hinnat

Liput ja niiden hinnat määräytyvät täysin kuntien osto- ja palveluliikenteen vaatimusten ja ehtojen mukaisesti.

Informaatio ja lippujärjestelmiin kuuluminen

Informaatio- ja lippujärjestelmät määräytyvät täysin kuntien osto- ja palveluliikenteen vaatimusten ja ehtojen mukaisesti.

Käytössä olevat ajoneuvot, mahdollinen matalalattiaisuus, varusteet, jotka helpottavat matkustajan autoon pääsyä

Osto- ja palveluliikenteen kalusto on vähintään tilaajan vaatimusten mukainen. Tilausliikenteen kalusto on mitoitettu täysin asiakaan toiveiden mukaisesti- apuaskelmat ja niiaustoiminnot sekä kahvat helpottavat kyytiin nousua. Tarvittaessa käytössä on myös inva-vaatimukset täyttävää kalustoa.

Asiakastyytyväisyyden mittaaminen

Asiakastyytyväisyys mitataan sähköpostilla ja internet sivuilla olevan palautelomakkeen avulla sekä mahdollisilla asiakastyytyväisyys-kyselyiden avulla.

Valitusten käsittely, hinnan palautus, sopimuksen purku, vahingonkorvaukset

Kaikki palautteet käsitellään asianmukaisesti ja niihin annetaan vastaus yhden työviikon aikana. Mikäli ajo jää suorittamatta, etukäteen maksettu suoritus maksetaan takaisin. Asiakkaalla on oikeus purkaa tilausjo veloituksetta kaksi viikkoa ennen sen alkamis ajankohtaa. Peruutuksista ajalta 13-2 pv ennen ajoa veloitamme peruutuksesta syntyneet kulut ja peruutuksesta 1 vrk ennen ajon alkamista veloitamme koko sopimushinnan.

Vammaisten ja liikuntarajoitteisten käytössä olevat palvelut, heidän avustaminen ja muiden väestöryhmien huomioon ottaminen

Tarpeen mukaan käytössä on myös inva-vaatimukset täyttävää kalustoa.

    Palaute